Anda berasa was-was dengan Teknik Clickbank? Sila taip email anda di bawah untuk menerima ulasan serta pendedahan yang lebih terperinci. Email anda akan disimpan dengan selamat dan saya benci spam.

Delivered by FeedBurner

Apr 30, 2011

Anda Serius ke Dengan Clickbank?

Hi kawan-kawan, hari ni I nak "share" sesuatu yang sempoi pasal buat duit di internet iaitu melalui CLICKBANK!


Apa tu clickbank?



Korang nak tau tak? Clickbank ni ialah laman web pemprosesan bayaran secara online. Kalau tak silap, ada dalam 30 000 transaksi jual beli sehari. Kebanyakan produk-produk clickbank senang nak dijual!

Oleh itu, kita semua boleh amik kesempatan ni dengan menjadi agen affiliate untuk mempromosi produk tertentu yang ada di clickbank.

Korang pergi jer kat clickbank marketplace kemudian pilih jer mana-mana produk yang disukai. Pastu promosikan jer produk tu. (^-^)

Tapi korang kene tahu bahawa nak buat duit clickbank ni bukan satu perkara yang mudah. Ia perlukan strategi yang mengena.


Oleh itu, I nak kongsi sikit tips untuk korang promosikan produk clickbank ni dengan cara yang betul.


Korang gunakan promosi berbayar seperi google adword atau banner advertising ke? Atau cuma guna cara percuma macam pemasaran artikel & pemasaran video?

Hakikatnya, tentulah cara percuma ni lambat sikit hasilnya & kebanyakan orang mudah putus asa...

Dah namanya teknik free, mesti la buat betul-betul sampai dapat hasil. Baru la seiring dan sejalan.


Kalau tak berapa nak sabar atau nak cepat, guna je la pemasaran berbayar. Cuma, kos untung rugi tu kene la tanggung sendiri. huhuhu..


Tapi kalau korang baru nak mula, I rekomen gunakan teknik percuma dahulu. Walaupun hasilnya mungkin lambat tapi kesannya adalah berpanjangan sehingga tempoh bertahun-tahun.

I memang galakkan korang dapatkan produk dari sorang mamat ni. orang panggil dia Zyan. Dia ni seorang affiliate clickbank yang low profile. I tengok income dia boleh tahan gak.


Itu yang bersemangat semula nak menceburkan diri semula dengan clickbank. Kalau korang tak caye, ce pegi website beliau kat sini >>> Teknik Clickbank Pakej Upgrade




SEMPOI!!!

13 comments:

CIKGU ALIFF said...

Tahniah, entry yang terbaik dan bagus. Banyak saya belajar daripadanya. TQ. :)

Iklan: TERBAIK daripada saya PROMOSI BEG HIKING, BEG TRAVELING, BEG LAPTOP & LAIN berjenama DEUTER, KARRIMOR & etc. Diskaun Hebat Sehingga 20%. Link —-> http://adf.ly/3jA8C (No Spam)

cara clickbank said...

posting yang informatif pak..

Amim Blog said...

terbaik . . .

admin said...

@ CIKGU ALIFF, @ cara clickbank, @ Amim Blog: Terima kasih sudi singgah ke sini. :)

nizam said...

Bru nk bjinak2 lam CB ni.. Perlukn bnyk.lagi info.. Tq coz share admin..

Ismail Ahmad said...

E-book Teknik Clickbank dari Zyan mmg byk membantu untuk hasilkan jualan di Clickbank.. penerangannya lebih kepada teknikal dan mudah untuk diaplikasi..

admin said...

@ Ismail Ahmad: In Sha Allah ia boleh membantu. Jika nak lebih faham, saya sarankan baca berulangkali.

Jika boleh, cetak kandungan ebook tersebut. Sambil baca dan praktikkannya.

Ismail Ahmad said...

so far apa yg diajar oleh Zyan mmg terkesan dan mudah difahami..byk tips2 yg sy sendiri pun tak terjangka dan tak terfikir selama ini..

admin said...

@ Ismail Ahmad: Alhamdulillah. Betul tu tuan Ismail.

Saya pun dapat pelajari pelbagai input dari ebook teknik clickbank Zyan.

Al Lamak said...

nak daftar affliate!!hehe

Anonymous said...

aku was was dengan penjual ebook ni sume..ntah dia berjaya wat duit atau sekadar menjual produk yang dia sendri xtahu hasilnya..

Blogger said...

Looking to join additional affiliate networks?
Visit my affiliate directory to take a look at the ultimate list of affiliate networks.

Blogger said...

Quantum Binary Signals

Professional trading signals sent to your cell phone daily.

Start following our trades NOW & gain up to 270% daily.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...