Anda berasa was-was dengan Teknik Clickbank? Sila taip email anda di bawah untuk menerima ulasan serta pendedahan yang lebih terperinci. Email anda akan disimpan dengan selamat dan saya benci spam.

Delivered by FeedBurner

Oct 3, 2009

Clickbank Training Giveaway Dari Bill McRea

Saya ada sesuatu yang berkaitan clickbank untuk dikongsi bersama anda. "Sesuatu" yang saya maksudkan ialah "Clickbank Training Giveaway", karya Bill McRea. Clickbank training giveaway ni mengandungi audio beserta transkrip dan peta minda. Anda juga akan menerima 5 siri video sebagai material sokongan. Di mana setiap hari anda akan menerima 1 video.


Perbincangan audio dan transkrip lebih menjurus kepada "list building". Anda akan dapati bagaimana cara melakukannya dengan betul serta bagaimana cara anda nak mengembangkannya.

Apa faedah yang anda dapat dalam clickbank training giveaway? Mudah saja. Anda tak payahlah ulangi segala kesilapan yang telah Bill buat selama ni. :D


Anda boleh dapatkan segala material clickbank training giveaway di sini sekarang.


Sekiranya anda masih kurang faham cara-cara mendapatkan latihan clickbank daripada Bill McRea, ikutilah langkah beserta screenshot yang saya sediakan.


1. Sila ke laman utama Clickbank Training Giveaway di sini.

2. Berikan nama dan email pada ruangan yang disediakan. Klik "Instant Download".

3. Masukkan kombinasi huruf dan nombor yang muncul pada ruangan yang disediakan. Klik butang "Submit".

ppl clickbank training 2



4. Semak email yang anda daftarkan sebentar tadi. Ada tak email daripada Bill McRea?


ppl clickbank training 3



Kalau ada, buka email tu dan klik pada link pengesahan.

5. Anda akan dibawakan terus ke laman download produk.


ppl clickbank training 4




Beres! Semua material sudah ada di tangan anda sekarang. Tapi tunggu dulu!

Anda berminat nak buat duit sampingan tak? Caranya ialah dengan mempromosi Clickbank Training Giveaway ni kepada umum. Sekurang-kurangnya anda perlu dapatkan 10 referral yang sah untuk menerima bayaran. Setiap referral yang anda kenalkan akan dibayar usd1. Program ini juga dikenali sebagai pay per lead (ppl).

Jika berminat, anda teruskanlah dengan langkah seterusnya.


6. Cuba anda skrol ke bawah sikit pada laman download yang tadi.

ppl clickbank training 5



Bila dah jumpa arahan seperti di atas, klik pada perkataan yang ada dalam kotak. Anda akan dibawa ke laman seterusnya seperti tertera di bawah.


ppl clickbank training 6



7. Klik pada perkataan dalam kotak di atas. Kemudian anda akan diminta mengisi butiran peribadi. Rujuk screenshot di bawah.

ppl clickbank training 7



Lepas dah selesai segala butiran wajib(dalam kotak kuning), anda akan menerima satu lagi email. Kali ini daripada McRea Marketing Inc pula. Dalam tu ada diberikan "username" dan "password" anda. Pastikan anda tak buang email tu.

Sekarang anda boleh "login" ke akaun untuk mendapatkan link affiliate masing-masing dan mulakanlah mempromosi. :D

5 comments:

baru belajar said...

salam admin..blog ni mberikan panduan yg bguna..wlaupun masih belum secara keseluruhan tp ok la..take yor time n keep it up..

diharapkan blog ini byk mberi tips2 tbaru psl clickbank ini..dan jika ia benar, sy akan selalu gunakan blog ini utk djadikan rujukan..tq

panduancb said...

w'salam. saya pun sama cam awak. banyak lagi yg perlu dipelajari dan buat.

ilmu saya pun masih cetek.

pada masa akan datang, saya akan tambahkan tips pemasaran affiliate yg dipelajari dan yg pernah saya buat utk pengunjung blog ni.

saya amat m'hargai sokongan awak. :D

Muhamad Arifin said...

salam kenal, saya agak binggung baca karena bahasa melayu, tapi sedikit paham, bolehkah saya mampir

sodara dari indonesia

Blogger said...

Seeking to join more affiliate programs?
Visit our affiliate directory to see the ultimate list of affiliate networks.

Blogger said...

Quantum Binary Signals

Professional trading signals sent to your mobile phone every day.

Start following our signals right now and profit up to 270% daily.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...