Anda berasa was-was dengan Teknik Clickbank? Sila taip email anda di bawah untuk menerima ulasan serta pendedahan yang lebih terperinci. Email anda akan disimpan dengan selamat dan saya benci spam.

Delivered by FeedBurner

Nov 23, 2008

Komisen Affiliate Panduan Clickbank

Salam Hormat,

Hari minggu ni saya nak citer skit pasal komisen affiliate panduan clickbank. Sedar atau tidak, selain daripada menimba ilmu dengan ebook panduan clickbank ni, anda boleh cari duit di internet dengan mempromosikannya.

Caranya adalah menyertai program affiliate panduan clickbank. Saya kurang pasti sama ada ia dibuka kepada umum atau hanya kat pembeli yang sah. Apa yang pasti, saya dah join affiliate panduan clickbank ni. Hehehe...

Lebih kurang 12 hari lepas, saya baru dapat komisen dari Mawardee. Walaupun cuma dapat buat 2 jualan, saya dah bersyukur sangat. Sebab saya cuma promosi kat blog ni dan beberapa laman iklan percuma saja.

Bukti pembayaran ada kat bawah ni...



Email daripada Mawardee




Email daripada Maybank


Thanks bebanyak Mawardee!

Apa yang lebih mengharukan, blog ni pun saya tak update selalu. Kalau sempat saya update. Sebab blog ni hanya saya khaskan untuk ulasan ebook panduan clickbank. Ulasan ni pun belum habis lagi. Haha...saya tak habis baca lagi...

Nanti saya sambung siri ulasan ni.

Saya ulas secara detail supaya anda dapat gambaran hampir tepat pasal ebook ni. Hasrat saya satu jer, nak bantu anda yang betul2 nak cari duit di internet. Mendaftar sebagai affiliate kat clickbank adalah salah satu model perniagaan internet yang boleh anda pilih.

Biasalah kan, kalau nak menceburi satu2 bidang, kita mesti berguru atau ada guide, kan? Supaya tak tersesat jalan dan memendekkan learning curve kita.

Itulah rasionalnya saya syorkan dan buat ulasan kat sini. Di samping tu, saya dapat gak refresh balik sikit2 info yang dah dibaca. :D


Semoga Anda Makin Sukses!


p.s: Dengan harganya masih lagi RM49, anda sebenarnya dapat ilmu yang lebih bernilai daripada apa yang anda bayar.

8 comments:

internetlubukduit said...

Tahniah berjaya membuat jualan menggunakan blogspot je. Jom kita sama2 buat duit di Clickbank.

Tq for giving me this template tempoh hari. Blog saya dah tukar like yours.
Jumpa lagi.

panduan cb said...

Trima kasih atas sokongan internetlubukduit. Awak pn dah pernah buat jualan. Teruskan momentum dulu tu. Jgn berhenti berusaha.

Dah tukar template? Nanti saya jenguk blog awak.

Tai Zejan said...

Good blog post! Keep it up!

Tai Zejan
clickbank

game copy Software said...

Great Site, Very informative. Thanks

PS3 Backup

Anonymous said...

Overcoming Anxiety Attacks

komisenaffiliate said...

kenapa pilih agen affiliate?
sebab- senang buat duit
- tak keluar modal
- produk tersedia
- website percuma lagi
- boleh promosi guna emel free je
- guna facebook dan tweeter

admin said...

Terima kasih & thank you atas komen serta "sharing" anda.

its maey said...

Terasa kepuasan dalam diri bila dapat bonus hasil usaha memasarkan Teknik Clickbank.. Chaiyok!!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...