Anda berasa was-was dengan Teknik Clickbank? Sila taip email anda di bawah untuk menerima ulasan serta pendedahan yang lebih terperinci. Email anda akan disimpan dengan selamat dan saya benci spam.

Delivered by FeedBurner

Nov 23, 2008

Teknik PPC Unggul Promosi Google Adwords

Salam Hormat,

Anda pernah dengar tak pasal Google Adwords? Google Adwords merupakan medium pengiklanan popular bagi kebanyakan usahawan internet. Baik di Malaysia mahupun antarabangsa.

Tapi kebanyakan promosi yang dilakukan oleh usahawan internet Malaysia kat Google Adwords tu scam. Semuanya mempromosikan program yang tak boleh dipercayai. Huhuhu... jadi janganlah anda mudah terpedaya.

Ingat, saya cakap kebanyakannya saja, bukan semua tau!

Tapi saya akui yang potensi mengiklan melalui pay per click (ppc) Google Adwords memang hebat. Sebab saya dah lihat ramai usahawan internet yang mendapat keuntungan berlipat kali ganda. Wow!!

Cuma masalahnya bagi newbie (macam saya gak la), agak takut nak keluarkan modal untuk mengiklan melalui ppc adwords. Mungkin takut sangat kalau rugi nanti! Huhuhu...

Oleh kerana ramai yang mentalitinya sebegitu (aku pun same la, aduss), ada satu ebook percuma yang boleh kita baca. Iaitu ebook Teknik PPC Unggul Promosi Adwords.

Dalam tu ada diterangkan teknik menulis iklan yang menarik perhatian prospek dan cara mengoptimasikan iklan ppc adwords anda. 2 skill ni memang perlu dikuasai dulu sebelum bermain dengan api adwords. Penulis ada menunjukkan skali hasil kajian beliau!

Hasilnya, beliau mendapat beratus klik sehari dan kos per klik (cpc) serendah 12 sen.

Anda boleh download dan tengok sendiri teknik yang dikongsikan oleh penulis di Teknik PPC Unggul Promosi Google Adwords.


[Nota] Ebook di atas mungkin sudah tidak dijual lagi pada masa ini. Harap maklum. Sekiranya anda masih tetap nak mengetahui selok belok google adwords, boleh cuba ke laman S A

Kalau masih ingat, anda juga boleh dapat kupon percuma untuk mengiklan melalui google adwords ni. Salah satu panduan yang ada menunjukkan secara terperinci senarai link nak dapatkan kupon ppc percuma ialah ebook ppc percuma. Saya ada mengulas tentangnya di SINI.

Takpun anda google jer "free ppc coupons", nanti banyakla result yang kuar.


Selamat berPPC!

p.s: Bukan 0.12 sen seperti yang ditunjukkan kat web jualan tu. Hehehe... rasanya ada typo di situ.

p.p.s: Untuk mempromosi produk di clickbank, salah satu teknik promosi yang disyorkan dalam panduan clickbank adalah ppc adwords. Sila rujuk balik post lepas di SINI.

3 comments:

Tai Zejan said...

Good blog post! Keep it up!

Tai Zejan
clickbank

Anonymous said...

Kenapa PPC jika boleh dapat secara FREE ?
rahsia DOMINASI clickbank

panduancb said...

Norazman, laporan rahsia dominasi clickbank tu mengenai SEO ke?

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...